• Swedish

ForDEX, Forcit Digitalized Excavation Process, är en grupp av digitaliserade arbetsredskap för att förenkla och optimera sprängningsarbete. Fordex-verktyget tillåter slutanvändare att utforma, utföra och spåra hela borr- och sprängprocessen. 

Forcit Go är ett verktyg där kunderna har en överblick över sina beställningar när som helst och var som helst. Alla fakturor, order och lastrapporter lagras i Forcit Go. I Forcit Go kan man genomföra orders och följa med leveransernas status.

VipNordic är ett dataanalysverktyg för inspelning och analys av vibrationer. VipNordic hämtar automatiskt data från vibrationsmätare, register och för vidare data, t.ex. till mobiltelefoner. VipNordic kan kommunicera med andra program i ForDEX-familjen. 

Kolla in video för att veta mer om ForDEX!

Vill du ha mer information om ForDEX? Kontakta din lokala försäljningsorganisation för mer information.

 

O-Pitblast - Nästa generations programvara för sprängningsplanering 

Forcit är den exklusiva återförsäljaren av programvaran O-Pitblast Digital Blast Design i Norden och Baltikum. O-Pitblast-programvaran är designad av erfarna sprängämnesexperter, vilket säkerställer att användarens behov har beaktats vid alla funktioner i programvaran.

Användarvänliga, snabba och smidiga lösningar är ett måste inom den ständigt utvecklande digitala världen. Dessa egenskaper kan också användas för att beskriva O-Pitblast-programvaran med det enkla användargränssnittet som gör det möjligt att skapa, dela och optimera detaljerade sprängplaner - oavsett om du är på kontoret eller på arbetsplatsen.