Forcit Sweden AB söker teknisk säljare.                               

Vi inom Forcit vill vara den ledande leverantören på sprängmedelsmarknaden i Norden. Med verksamheterna i Finland, Sverige och Norge är vi idag Nordens ledande leverantör av sprängmedel till den civila sektorn. Vi är stolta över att vara den enda kvarvarande tillverkaren av konventionella produkter i Norden. Forcit är ett privatägt företag som vill vara kunden nära och arbeta tillsammans med dem. Forcit ett litet, smidigt och kundnära företag och stort nog för att kunna stå för sina löften.


Vi söker en teknisksäljare till norra Sverige. Du kommer att arbeta med teknisk kundservice och försäljning. Utbildningar hos kund av sprängämnen samt utrustningen ingår i tjänsten. Placeringsorten är ej specificerad men vi ser helst att du bor i norra delen av landet.


Tillsammans med övriga arbetskamrater ansvarar du för uppsökande verksamhet hos våra kunder, utför sprängteknisk service, deltar vid nyetableringar, deltar i uppföljning vid sprängtekniska projekt mm. Uppdrag utomlands kan förekomma. Vi söker en social person som kan arbeta självständigt och i grupp samt har dokumenterad kunskap i


Bergteknik/Sprängteknik

Har Sprängämneskunskap

Erfarenhet från Spräng-Bergarbeten underjord/ovanjord.
Erfarenhet av försäljning och kundservice.
Körkort B.

Projektkunskap.

ADR, (enklare ADR)

Arbetstider och Ersättning
Heltid med månadslön.

Så ansöker du
Sista dag för ansökan är 2018-08-30. Tillsättningen av tjänst sker fortlöpande.

 

Vill du hamna i ett trevligt kamratgäng med stor framåtanda, skickar du din ansökan med tillhörande CV samt personligt brev till ari.kainulainen@forcit.se .

Eller till Forcit Sweden AB, Prästgatan 25, 713 31 NORA

 

Vill du ha ytterligare info så ring Ari Kainulainen +46 72 200 03 01 eller Bernt Wernby +46 72 248 97 80