Den nordiska sprängämnesmarknaden förändras och genom etableringen i Sverige har Forcit tagit sitt första steg i strävandet till att bli en betydande aktör på den nordiska marknaden.

Företaget är idag etablerat på sex platser i Sverige:  i Nora Bergslagen finns huvudkontoret, i Karlskoga finns företagets huvudlager för tänd- och sprängmedel och i Gällivare, Lycksele, Karlskoga, Enköping och Kaunisvaara har vi produktion och/eller lager.

Tillsammans med våra kunder strävar vi efter att finna den bästa lösningen för losshållning av berg såväl under- som ovanjord.

Forcit levererar idag sprängmedel till alla applikationer inom branschen och är idag en av de ledande sprängämnesleverantörerna i Sverige genom leveranser till både gruvor och övrig entreprenadmarknad.

Vårt produktsortiment består av välkända produkter som är väl anpassade för våra nordiska förhållanden. Vår teknik och kvalité från moderna laddtruckar och moderna laddutrustningar samt våra erkänt bra produkter garanterar att du som kund får ett bra resultat.

Nyheter

16 mars 2018

Kallelse till bolagsstämma

Aktieägarna i Oy Forcit Ab kallas härmed till ordinarie bolagsstämma
Läs mera
8 maj 2017

Forcit levererar till Riksväg 50

Torsdagen den 4 maj sprängdes den enskilt största salvan på riksväg 50.
Läs mera
7 april 2017

KALLELSE TILL BOLAGSSTÄMMA

Aktieägarna i Oy Forcit Ab kallas härmed till ordinarie bolagsstämma, som hålls måndagen den 24.4.2017 kl. 16.00 på Helsingfors
Läs mera
9 februari 2017

O-pitblast digitaliserar din sprängplanering

Forcit har inlett ett långvarigt samarbetsavtal med det Portugisiska företaget O-pitblast.
Läs mera

Lediga arbetsplatser

Alla jobber →
Kemi/Kittilä

1-2 Panostajaa/Tunnelityöntekijää

Haemme Oy Forcit Ab:lle Kemiin tai Kittilään 1-2 panostajaa/tunnelityöntekijää.