Den nordiska sprängämnesmarknaden förändras och genom etableringen i Sverige har Forcit tagit sitt första steg i strävandet till att bli en betydande aktör på den nordiska marknaden.

Företaget är idag etablerat på sex platser i Sverige:  i Nora Bergslagen finns huvudkontoret, i Karlskoga finns företagets huvudlager för tänd- och sprängmedel och i Gällivare, Lycksele, Karlskoga, Enköping och Kaunisvaara har vi produktion och/eller lager.

Tillsammans med våra kunder strävar vi efter att finna den bästa lösningen för losshållning av berg såväl under- som ovanjord.

Forcit levererar idag sprängmedel till alla applikationer inom branschen och är idag en av de ledande sprängämnesleverantörerna i Sverige genom leveranser till både gruvor och övrig entreprenadmarknad.

Vårt produktsortiment består av välkända produkter som är väl anpassade för våra nordiska förhållanden. Vår teknik och kvalité från moderna laddtruckar och moderna laddutrustningar samt våra erkänt bra produkter garanterar att du som kund får ett bra resultat.

Nyheter

7 september 2016

Uppdaterat säkerhetsdatablad

Vi har uppdaterat säkerhetsdatabladet för produkten Indetshock TS (1100-2000 ms).
Läs mera
31 augusti 2016

Forcit Sweden AB stärker sin position vid Förbifart Stockholm

Läs mera
9 maj 2016

Forcit Sweden AB levererar till Förbifart Stockholm projekt Joha

Forcit har nått en överenskommelse med Implenia om till projekt Johannelund på Förbifart Stockholm
Läs mera
3 maj 2016

Forcit Sweden AB utökar sitt sammarbete med Boliden

Forcit har utökat sitt sammarbete under 2016 om att gälla leveranser till alla Bolidens gruvor i Sverige
Läs mera