Den nordiska sprängämnesmarknaden förändras och genom etableringen i Sverige har Forcit tagit sitt första steg i strävandet till att bli en betydande aktör på den nordiska marknaden.

Företaget är idag etablerat på sex platser i Sverige:  i Nora Bergslagen finns huvudkontoret, i Karlskoga finns företagets huvudlager för tänd- och sprängmedel och i Gällivare, Lycksele, Karlskoga, Enköping och Kaunisvaara har vi produktion och/eller lager.

Tillsammans med våra kunder strävar vi efter att finna den bästa lösningen för losshållning av berg såväl under- som ovanjord.

Forcit levererar idag sprängmedel till alla applikationer inom branschen och är idag en av de ledande sprängämnesleverantörerna i Sverige genom leveranser till både gruvor och övrig entreprenadmarknad.

Vårt produktsortiment består av välkända produkter som är väl anpassade för våra nordiska förhållanden. Vår teknik och kvalité från moderna laddtruckar och moderna laddutrustningar samt våra erkänt bra produkter garanterar att du som kund får ett bra resultat.

Nyheter

12 syyskuu 2018

Oy Forcit Ab hakee 1-2 panostajaa / tunnelityöntekijää

Oy Forcit Ab hakee Kemiin / Kittilään 1-2 panostajaa/tunnelityöntekijää
Lue lisää
21 kesäkuu 2018

New package size for Anfo WR

Anfo WR package size is changing from 25 kg to 20 kg.
Lue lisää
29 toukokuu 2018

Kenestä vuoden panostaja?

Tänä vuonna valitaan jo 13 Vuoden Panostaja. Äänestä suosikkiasi!
Lue lisää
29 toukokuu 2018

Onnea 125-vuotias Forcit

Tämän vuoden heinäkuussa tulee kuluneeksi 125- vuotta siitä kun Suomen Forsiitti-Dynamiitti Osakeyhtiö perustettiin.
Lue lisää